´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 103

Stiati ca... in America Centrala ...

Stiati ca ...  in America Centrala traieste liliacul Centurio senex, singura specie de liliac cu pielea "ridata", craniu foarte scurt si lat si fata lipsita de blana?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 409 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... la nastere Pyura ...

Stiati ca ...  la nastere, Pyura chilensis o creatura bizara care traieste pe coasta pacifica a Americii de Sud este mascul, insa la maturitate devine hermafrodit? In general, reproducerea se realizeaza prin eliberarea spermatozoizilor si a ovulelor in apa din jur, unde are loc fecundarea.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 410 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... melcul Volutopsius Scotae ...

Stiati ca ...  melcul Volutopsius Scotae, viermele marin Antonbrunnia, scoicile Thyasira Scotiae si Sorropodon Mackayi sunt cele mai recente specii marine descoperite? Acestea au fost gasite la doar cateva sute de kilometri nord-vest de coasta Scotiei, pe Platoul Rockfall, si se crede ca ar putea dezvolta un intreg ecosistem in jurul lor.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 411 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... exista porci verzi ...

Stiati ca ...  exista porci verzi? Acesti porci sunt inventia unor cercetatori chinezi, care au creat primii porci "stralucitori", lumina verde pe care o emita datorandu-se injectarii de ADN colectat de la meduze. Cercetatorii de la South China Agricultural University, din Guangdong, sustin ca porcii modificati genetic vor trai la fel de mult precum cei normali si vor fi de folos pentru a ajuta la dezvoltarea de medicamente mai ieftine pentru oameni.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 412 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 100 101 102

103

104 105 106 »
«

»