´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 121

Stiati ca... mai putin cunoscuta ...

Stiati ca ...  mai putin cunoscuta cucuvea este o bufni?a mai mica ce masoara doar 23-27 de centimetri, cu un penaj cenusiu deschis si ochii de culoare galbena? Aceasta pasare prefera regiunile de padure cu luminisuri sau regiunile stancoase deschise, precum si gradinile cu pomi batrani si are nevoie de scorburi sau gauri pentru cuibarit, locuri cu ascunzisuri si de panda.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 481 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... singura pasare care ...

Stiati ca ...  singura pasare care vede culoarea albastra este cucuveaua? Cucuveaua sau huhurezul de stanca este o pasare care traielste in zonele temperate si calde din Europa, Asia si de nordul Africii.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 482 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... ochiul boului una ...

Stiati ca ...  ochiul boului, una dintre cele mai mici pasari care traiesc pe la noi, are un cantec foarte puternic: peste 71 decibeli, la o distanta de 5 metri de micul cantaret?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 483 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... maimutele sau primatele ...

Stiati ca ...  maimutele sau primatele fac parte din categoria celor mai inteligente mamifere de pe Terra? Au un vaz extrem de dezvoltat, sunt foarte bune cataratoare, avand degete in loc de gheare, fapt care le ajuta foarte mult la prins si la sarit din copac in copac.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 484 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 118 119 120

121

122 123 124 »
«

»