´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 127

Stiati ca... mandrilul este cea ...

Stiati ca ...  mandrilul este cea mai colorata maimuta, avand nasul rosu inconjurat de diferite nuante de albastru strident?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 505 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... mandrilul este o ...

Stiati ca ...  mandrilul este o ruda mai mica a babuinului, fiind intalnit in Camerun, Gabon sau Congo? Mandrilul este omnivor, si se hraneste cu plante, fructe sau termite. Traieste in grupuri mari de 20-50 de maimute care se aduna in cete numeroase si foarte galagioase, de pana la 200 de mandrili.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 506 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... cimpanzeii inteleg foarte ...

Stiati ca ...  cimpanzeii inteleg foarte usor limbajul international al semnelor, existand exemplare care, invatate de oameni, pot vorbi cu acestia prin cel putin 200-300 de semne?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 507 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... maimuta urlatoare este ...

Stiati ca ...  maimuta urlatoare este o specie de primate care, dupa cum ii spune si numele, scoate niste sunete ciudate in timpul imperecherii sau in timpul luptelor cu alti masculi, ca un cantat prelung? Traieste in padurile ecuatoriale bogate in frunze ce contin multa apa din Brazilia, Paraguay si Argentina, fiind o maimuta arboricola si diurna care doarme noaptea si se hraneste ziua cand coboara uneori din copaci pentru a bea apa.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 508 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 124 125 126

127

128 129 130 »
«

»