´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 171

Stiati ca... pisica nu are ...

Stiati ca ...  pisica nu are rolul doar de a prinde soarecii, ci in principal de a preveni aparitia lor? Orice soarece care simte miros de pisica va evita sa se apropie.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 681 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... in momentul care ...

Stiati ca ...  in momentul in care este prins un soarece si nu doriti sa-l omorati este bine sa-l eliberati macar la 100-200 metri de casa deoarece in caz contrar, conform cercetatorilor, acesta se va intoarce in locul unde a fost prins, la aceeasi casa?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 682 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... o buna metoda ...

Stiati ca ...  o buna metoda de a prinde soarecii este prin folosirea capcanelor? Nu este recomandat folosirea branzei ca momeala pentru ca dupa putin timp ea incepe sa se usuce si nu mai este un aliment delicios pentru soareci. Desi pare greu de crezut soarecii sunt nebuni dupa branza doar in desene animate. Cea mai atractiva momeala pentru soareci este slanina, untul amestecat cu fulgi de ovaz si alunele.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 683 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... exista cateva mirosuri ...

Stiati ca ...  exista cateva mirosuri pe care soarecii nu le suporta? In sertare, dulapuri se poate pune coaja de ceapa, usturoi, foi de dafin sau frunze de menta - acestea nu sunt deloc agreate de micile rozatoare.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 684 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 168 169 170

171

172 173 174 »
«

»