´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 172

Stiati ca... soarecii pot supravietui ...

Stiati ca ...  soarecii pot supravietui cu usurinta intr-un spatiu limitat si cu o cantitate redusa de alimente? Desi oamenii se straduie sa mentina curatenia in casa, acest lucru nu ii protejeaza impotriva aparitiei soarecilor. Cel mai bine este sa le fie blocat accesul la hrana prin tinerea ei in cutii de metal sau borcane de sticla, deoarece soarecii sunt atrasi de case atat pentru a-si face un adapost, insa mai mult de hrana.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 685 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... soarecii isi fac ...

Stiati ca ...  soarecii isi fac adaposturi in locuri uscate atunci cand vor sa isi creasca pui? Au obiceiul de a aduna bucatele si farame de diferite materiale pe care le depoziteaza in gramezi mari.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 686 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... orice sunet care ...

Stiati ca ...  orice sunet care se aseamana cu un chitcait, niste zgaraieturi sau fosnet mai ales atunci cand este liniste in casa poate indica prezenta unui musafir nedorit, a unui soarece care este activ, roade incontinuu isi cauta hrana si isi face galerii?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 687 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... orice loc cat ...

Stiati ca ...  orice loc cat de mic care apare la o casa, gaurile de pe langa conductele de apa sau din poduri, crapaturile in pereti chiar foarte mici pot servi drept pasaje de trecere pentru soareci?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 688 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 169 170 171

172

173 174 175 »
«

»