´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 173

Stiati ca... in momentul care ...

Stiati ca ...  in momentul in care este prins un soarece si nu doriti sa-l omorati este bine sa-l eliberati macar la 100-200 metri de casa deoarece in caz contrar, conform cercetatorilor, acesta se va intoarce in locul unde a fost prins, la aceeasi casa?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 689 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... o buna metoda ...

Stiati ca ...  o buna metoda de a prinde soarecii este prin folosirea capcanelor? Nu este recomandat folosirea branzei ca momeala pentru ca dupa putin timp ea incepe sa se usuce si nu mai este un aliment delicios pentru soareci. Desi pare greu de crezut soarecii sunt nebuni dupa branza doar in desene animate. Cea mai atractiva momeala pentru soareci este slanina, untul amestecat cu fulgi de ovaz si alunele.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 690 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... exista cateva mirosuri ...

Stiati ca ...  exista cateva mirosuri pe care soarecii nu le suporta? In sertare, dulapuri se poate pune coaja de ceapa, usturoi, foi de dafin sau frunze de menta - acestea nu sunt deloc agreate de micile rozatoare.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 691 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... soarecii pot supravietui ...

Stiati ca ...  soarecii pot supravietui cu usurinta intr-un spatiu limitat si cu o cantitate redusa de alimente? Desi oamenii se straduie sa mentina curatenia in casa, acest lucru nu ii protejeaza impotriva aparitiei soarecilor. Cel mai bine este sa le fie blocat accesul la hrana prin tinerea ei in cutii de metal sau borcane de sticla, deoarece soarecii sunt atrasi de case atat pentru a-si face un adapost, insa mai mult de hrana.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 692 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 170 171 172

173

174 175 176 »
«

»