´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 179

Stiati ca... pentru acvariu Artemia ...

Stiati ca ...  pentru acvariu Artemia se gaseste in 3 forme care reprezinta 3 aspecte ale ciclului de viata ale crevetelui: creveti ou (mancarea pentru pesti de dimensiuni mici), creveti Artemia nauplii (furajul pentru pestii tineri), creveti adulti (hrana pentru numeroase specii de pesti adulti)? Acest crevete poate fi utilizat de acvaristi in orice stadiu al dezvoltarii sale.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 713 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... crevetii de apa ...

Stiati ca ...  crevetii de apa sarata Artemia au un ciclu de viata rapid, astfel incat se pot adapta si la habitate ce pot seca destul de rapid, schimbandu-si chiar si aspectul in functie de conditiile de habitat? Hrana acestor crustacee consta din bacterii, microalge, protozoare, pe care le aleg selectiv si abia apoi le inghit.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 714 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... artemia poate sa ...

Stiati ca ...  artemia poate sa traiasca chiar si intr-un mediu fara oxigen pana la 2 ore? Din acest punct de vedere Artemia devine un reprezentant unic al lumii animale deoarece alte specii de animale nu pot trai in astfel de conditii.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 715 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... in anul 1982 ...

Stiati ca ...  in anul 1982 crustaceuul Artemia a fost ales de echipajul ruso-francez (de pe Apollo 16) pentru experiente pe orbita Pamantului? El a ajutat in cercetare alaturi de anumite seminte de plante cu privire la efectele radiatiilor cosmice.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 716 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 176 177 178

179

180 181 182 »
«

»