´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 181

Stiati ca... artemia traieste in ...

Stiati ca ...  artemia traieste in lacurile cu apa sarata, in care salinitatea poate ajunge la 300 grame sare/litru apa? De asemenea are capacitatea de a trai un timp si in bazinele cu apa dulce fapt ce ofera avantajul acvaristilor de a folosi acesti creveti ca hrana pentru pestii de apa dulce.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 721 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... crevetele de apa ...

Stiati ca ...  crevetele de apa sarata (Artemia) reprezinta cel mai popular aliment pentru pestii marini, pestii de apa dulce sau pestii de acvarii?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 722 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... cele mai zgomotoases ...

Stiati ca ...  cele mai zgomotoases animale sunt balenele albastre care comunica intre ele prin sunete care pot atinge intre 155 si 188 decibeli? Totusi noi nu le auzim pentru ca traiesc in apa iar sunetele pe care le percepem sunt intre 10 si 40 Hz, urechea omului percepand doar pana la 20 Hz.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 723 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... branhiopodele au apendicele ...

Stiati ca ...  branhiopodele au apendicele plat si subtire cu niste perisori ce ajuta la filtrarea particulelor de hrana organica ce stau in suspensie in apa? Apendicele le ajuta si la inot, desi pentru a inota in apa se folosesc si de a doua pereche de antene din fata. Prima pereche de componente ale gurii si prima pereche de antene sunt mult mai mici.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 724 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 178 179 180

181

182 183 184 »
«

»