Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 197

Stiati ca... membrii fiecarei familii ...

Stiati ca ...  membrii fiecarei familii de caini de prerie au un anumit ritual prin care se recunosc intre ei, cand se intalnesc se "saruta" si se imbratiseaza, isi ating nasul, incisivii sau partile laterale ale capului? De asemenea sunt foarte afectuosi unul cu altul, deseori isi curata blana reciproc, isi impart hrana sau costruiesc noi camere impreuna pentru a mari galeria.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 785 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... in galerii cainii ...

Stiati ca ...  in galerii cainii de prerie isi pun paznici la intrare care protejeaza si anunta ceilalti membri din colonie in caz de pericol, scot sunete de alarma care ii indeamna pe toti sa se ascunda in vizuini sau sa se pregateasca de lupta?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 786 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... cea mai mare ...

Stiati ca ...  cea mai mare galerie care a fost descoperita in Texas, se intindea pe 65000 km² cuprindea un sistem complex de tuneluri subterane care erau conectate intre ele si era formata din 400 milioane de animale?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 787 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... hrana cainilor de ...

Stiati ca ...  hrana cainilor de prerie este formata din plante, seminte, ierburi, lastari de arbusti, fructe, dar si insecte, oua sau mici nevertebrate? Sunt animale diurne, iai cauta hrana mai ales dimineata in orele racoroase ale zilei si sunt active tot anul.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 788 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 194 195 196

197

198 199 200 »
«

»