´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 203

Stiati ca... paianjenii de casa ...

Stiati ca ...  paianjenii de casa au 8 ochi si picioarele foarte lungi, acoperite de perisori subtiri? Corpul lor este lung de 0,6-2 cm si abdomenul negru sau gri cu numeroase dungi intunecate. Acesti paianjeni nu ataca oamenii in mod spontan, doar daca sunt provocati pot intepa. Unele specii pot fi veninoase, altele prin mici muscaturi pot provoaca roseata, umflarea zonei si leziuni.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 809 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... chiar daca unii ...

Stiati ca ...  chiar daca unii papagali au o medie de viata extrem de mica, unii pot sa traiasca pana la un secol, iar un exemplu in acest sens avem papagalii din rasa Macaw?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 810 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... vocea umana este ...

Stiati ca ...  vocea umana este foarte usor de imitat pentru expertii din rasa Hill Mynahs, acesti papagali fiind celebri pentru calitatea lor de a imita atat vocile subtiri cat si cele groase, putand aborda diverse tonalitati, intr-un stil impresionant?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 811 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... fosilele cele mai ...

Stiati ca ...  fosilele cele mai vechi ale papagalilor au fost descoperite pe teritoriul continentului european? Fosilele europene au fost descoperite acum mai bine de 50 de milioane de ani.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 812 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 200 201 202

203

204 205 206 »
«

»