´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 205

Stiati ca... in vremurile de ...

Stiati ca ...  in vremurile de demult strutii erau si animale de calarit, mai ales in Antichitate, avand in vedere dimensiunea lor? Se spune ca Arsinoe sau Cleopatra, unele dintre reginele egiptului din Antichitate foloseau strutii atat pentru a se deplasa cat si pentru a misca acele care mari cu care mergeau la razboi.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 817 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... un alt tip ...

Stiati ca ...  un alt tip de animal marsupial, un vombat care are nasul paros, pe de alta parte, traieste in special in tinuturile cu sol semiarid. Acestia sunt pe cale de disparitie, fiind cunoscute cel mult 20 de exemplare in viata?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 818 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... dintre animalele marsupiale ...

Stiati ca ...  dintre animalele marsupiale mai amintim si vulpile marsupiale, oposumii pigmei, funicarul marsupial, diavolul marsupial, insa nu trebuie sa ignoram nici speciile din aceasta categorie care sunt zburatoare? In total exista noua specii de animale marsupiale zburatoare, care din cauza timiditatii pot fi foarte rar observate, mai ales pentru ca ele traiesc pe timp de noapte.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 819 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... iepurii au o ...

Stiati ca ...  iepurii au o medie de viata destul de scurta mai ales pentru ca ei sunt usor de vanat si vizati de foarte multi pradatori dintre care omul se afla pe un loc destul de bun? Astfel ca un iepure poate sa traiasca si pana la 20 de ani daca acesta nu este omorat de factori obiectivi sau exteriori mediului sau de viata.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 820 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 202 203 204

205

206 207 208 »
«

»