Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 206

Stiati ca... dintre animalele marsupiale ...

Stiati ca ...  dintre animalele marsupiale mai amintim si vulpile marsupiale, oposumii pigmei, funicarul marsupial, diavolul marsupial, insa nu trebuie sa ignoram nici speciile din aceasta categorie care sunt zburatoare? In total exista noua specii de animale marsupiale zburatoare, care din cauza timiditatii pot fi foarte rar observate, mai ales pentru ca ele traiesc pe timp de noapte.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 821 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... iepurii au o ...

Stiati ca ...  iepurii au o medie de viata destul de scurta mai ales pentru ca ei sunt usor de vanat si vizati de foarte multi pradatori dintre care omul se afla pe un loc destul de bun? Astfel ca un iepure poate sa traiasca si pana la 20 de ani daca acesta nu este omorat de factori obiectivi sau exteriori mediului sau de viata.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 822 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... cele mai mici ...

Stiati ca ...  cele mai mici specii de animale din lume se gasesc in categoria iepurelui? Este vorba despre iepurele Pigmeu care are o greutate de nici o jumatate de kilogram, este vorba de 375 de grame, iar lungimea sa este de 23 de centimetri insa masurati de la codita pana la varful urechilor intinse in fata. Tot acesti micuti sunt si cei care isi construiesc singuri o casa in pamant adica isi sapa o vizuina.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 823 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... iepurasii pui primesc ...

Stiati ca ...  iepurasii pui primesc pentru foarte scurt timp laptele matern si atunci cand il primesc au o singura data pe zi acces la el?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 824 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 203 204 205

206

207 208 209 »
«

»