´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 207

Stiati ca... un alt tip ...

Stiati ca ...  un alt tip de animal marsupial, un vombat care are nasul paros, pe de alta parte, traieste in special in tinuturile cu sol semiarid. Acestia sunt pe cale de disparitie, fiind cunoscute cel mult 20 de exemplare in viata?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 825 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... dintre animalele marsupiale ...

Stiati ca ...  dintre animalele marsupiale mai amintim si vulpile marsupiale, oposumii pigmei, funicarul marsupial, diavolul marsupial, insa nu trebuie sa ignoram nici speciile din aceasta categorie care sunt zburatoare? In total exista noua specii de animale marsupiale zburatoare, care din cauza timiditatii pot fi foarte rar observate, mai ales pentru ca ele traiesc pe timp de noapte.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 826 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... iepurii au o ...

Stiati ca ...  iepurii au o medie de viata destul de scurta mai ales pentru ca ei sunt usor de vanat si vizati de foarte multi pradatori dintre care omul se afla pe un loc destul de bun? Astfel ca un iepure poate sa traiasca si pana la 20 de ani daca acesta nu este omorat de factori obiectivi sau exteriori mediului sau de viata.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 827 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... cele mai mici ...

Stiati ca ...  cele mai mici specii de animale din lume se gasesc in categoria iepurelui? Este vorba despre iepurele Pigmeu care are o greutate de nici o jumatate de kilogram, este vorba de 375 de grame, iar lungimea sa este de 23 de centimetri insa masurati de la codita pana la varful urechilor intinse in fata. Tot acesti micuti sunt si cei care isi construiesc singuri o casa in pamant adica isi sapa o vizuina.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 828 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 204 205 206

207

208 209 210 »
«

»