´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 208

Stiati ca... iepurasii pui primesc ...

Stiati ca ...  iepurasii pui primesc pentru foarte scurt timp laptele matern si atunci cand il primesc au o singura data pe zi acces la el?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 829 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... animalele marsupiale traiesc ...

Stiati ca ...  animalele marsupiale traiesc mai mult in grupuri, insa sunt cunoscute si tipuri din aceasta categorie care traiesc individual, iar un exemplu elocvent avem in cadrul cangurilor sobolan? Cangurii de dimensiuni mari traiesc in grupuri de pana la zece reprezentanti.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 830 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... de regula masculii ...

Stiati ca ...  de regula masculii marsupiali sunt mai mari decat femelele, iar in cazul cangurilor diferenta este dubla, mai ales atunci cand vorbim despre cangurii rosii sau cenusii? Un alt fapt foarte important de mentionat este ca doar cangurii cei mai mari si cei mai puternici se vor imperechea cu femelele din zona lor de habitat, astfel ca vor fi in cele din urma tatii tuturor puilor rezultati in grupul respectiv. De exemplu daca sunt 30 de femele si 10 masculi, numai doi sau trei dintre ei vor fi tatii puilor restul ramanand burlaci pana la noi ordine.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 831 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... in ciuda faptului ...

Stiati ca ...  in ciuda faptului ca majoritatea animalelor marsupiale au reprezentantii de sex masculin de aproape doua ori mai mari fata de reprezentantele feminine, se pare ca la ursii coala este exact invers?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 832 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 205 206 207

208

209 210 211 »
«

»