´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 208

Stiati ca... cangurii face parte ...

Stiati ca ...  cangurii face parte din categoria marsupialelor active, pentru ca ei se deplaseaza foarte mult, care au de regula un singur pui si care il tin la adapost intr-un marsupiu foarte adanc? Insa exista animale marsupiale care fac pana la opt sau noua pui, poate chiar si mai multi, acestea fiind intalnite cu precadere in Asutralia.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 829 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... dintre animalele marsupiale ...

Stiati ca ...  dintre animalele marsupiale mai amintim si cainii marsupiali, pisicile, veveritele sau soarecii marsupiali, sobolanii, cartitele, bursucii, furnicarii, iar acestea au evoluat intr-un mod destul de independent fata de corespondetii lor placentari in lumea animalelor?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 830 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... animalele marsupiale isi ...

Stiati ca ...  animalele marsupiale isi trateaza puii in mod diferit chiar daca la baza par sa aiba aceeasi modalitate? De exemplu unii pui stau in marsupiul mamei pana in momentul in care se pot deplasa in acelasi timp cu mama lor, tinand pasul, iar altii sunt purtati destul de mult pe spatele mamei.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 831 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... cangurii animale marsupiale ...

Stiati ca ...  cangurii, animale marsupiale formidabile, isi tin echilibrul in nimic altceva decat coada? Aceasta este foarte grea si a primit chiar denumirea de organ de echilibru care il ajuta pe animal sa se hraneasca.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 832 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 205 206 207

208

209 210 211 »
«

»