Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 209

Stiati ca... animalele marsupiale isi ...

Stiati ca ...  animalele marsupiale isi trateaza puii in mod diferit chiar daca la baza par sa aiba aceeasi modalitate? De exemplu unii pui stau in marsupiul mamei pana in momentul in care se pot deplasa in acelasi timp cu mama lor, tinand pasul, iar altii sunt purtati destul de mult pe spatele mamei.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 833 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... cangurii animale marsupiale ...

Stiati ca ...  cangurii, animale marsupiale formidabile, isi tin echilibrul in nimic altceva decat coada? Aceasta este foarte grea si a primit chiar denumirea de organ de echilibru care il ajuta pe animal sa se hraneasca.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 834 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... se estimeaza ca ...

Stiati ca ...  se estimeaza ca in prezent ursii panda din salbaticie se mai gasesc doar in sase masive montane, care se localizeaza intre platoul tibetan si campia Sichuan? Oamenii de stiinta sunt de parere ca in maxim sapte decenii, jumatate din populatia ursilor Panda nu va mai supravietui din cauza ca incalzirea globala le va dauna foarte grav habitatului lor.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 835 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... ursul polar este ...

Stiati ca ...  ursul polar este cunoscut ca fiind cel mai mare mamifer din lume, care se hraneste cu carne, deci carnivor in cele din urma, prin excelenta, chiar daca el consuma numai animale marine, insa din intamplare numai acestea ii sunt la indemana?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 836 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 206 207 208

209

210 211 212 »
«

»