´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 209

Stiati ca... animalele marsupiale precum ...

Stiati ca ...  animalele marsupiale precum ursii coala isi duc viata mai ales pe timp de noapte si ei traiesc cu precadere in zonele unde se gasesc frunze de eucalipt, un motiv pentru care nu sunt prea extinsi ca si specie pe glob? Chiar daca fata lor si intregul corp este dragalas, atitudinea lor nu este deloc simpatica.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 833 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... nu tocmai populari ...

Stiati ca ...  nu tocmai populari sunt si vombatii, care fac parte tot din categoria animalelor marsupiale, acestia fiind tot un fel de ursi, cu corpul micut, si capul oarecum plat, cu un aspect turtit? Acestia traiesc mai mult in viziuni, pe care le sapa cu ajutorul ghearelor puternice.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 834 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... animalele marsupiale au ...

Stiati ca ...  animalele marsupiale au avut o evolutie diferita fata de animalele mamifere placentare, in epoca carora de altfel au si luat fiinta? Totusi la inceput acestea au avut o genetica identica si se asemanau foarte mult in felul in care isi duceau traiul. Insa din evolutia lor au rezultat mai multe specii si subspecii.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 835 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... cangurii face parte ...

Stiati ca ...  cangurii face parte din categoria marsupialelor active, pentru ca ei se deplaseaza foarte mult, care au de regula un singur pui si care il tin la adapost intr-un marsupiu foarte adanc? Insa exista animale marsupiale care fac pana la opt sau noua pui, poate chiar si mai multi, acestea fiind intalnite cu precadere in Asutralia.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 836 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 206 207 208

209

210 211 212 »
«

»