´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 209

Stiati ca... se estimeaza ca ...

Stiati ca ...  se estimeaza ca in prezent ursii panda din salbaticie se mai gasesc doar in sase masive montane, care se localizeaza intre platoul tibetan si campia Sichuan? Oamenii de stiinta sunt de parere ca in maxim sapte decenii, jumatate din populatia ursilor Panda nu va mai supravietui din cauza ca incalzirea globala le va dauna foarte grav habitatului lor.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 833 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... ursul polar este ...

Stiati ca ...  ursul polar este cunoscut ca fiind cel mai mare mamifer din lume, care se hraneste cu carne, deci carnivor in cele din urma, prin excelenta, chiar daca el consuma numai animale marine, insa din intamplare numai acestea ii sunt la indemana?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 834 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... aceste specii de ...

Stiati ca ...  aceste specii de urs traiesc cu precadere in zone precum Cercul Arctic, insa nu lipsesc nici din partea de nord a continentelor europene, asiatice si americane? Le place sa stea foarte mult pe gheata din mare dar si in apa, unde sunt inotatori foarte buni.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 835 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... ursul polar are ...

Stiati ca ...  ursul polar are dimensiuni foarte mari, picioarele sale solide sunt perfecte pentru deplasarea pe gheata, avand in terminatii gheare foarte intoarse? Totodata si blana cat si parul ii ajuta sa fie inotatori atat de buni, mai ales in apele inghetate, acestea tinandu-le de cald.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 836 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 206 207 208

209

210 211 212 »
«

»