Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 210

Stiati ca... aceste specii de ...

Stiati ca ...  aceste specii de urs traiesc cu precadere in zone precum Cercul Arctic, insa nu lipsesc nici din partea de nord a continentelor europene, asiatice si americane? Le place sa stea foarte mult pe gheata din mare dar si in apa, unde sunt inotatori foarte buni.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 837 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... ursul polar are ...

Stiati ca ...  ursul polar are dimensiuni foarte mari, picioarele sale solide sunt perfecte pentru deplasarea pe gheata, avand in terminatii gheare foarte intoarse? Totodata si blana cat si parul ii ajuta sa fie inotatori atat de buni, mai ales in apele inghetate, acestea tinandu-le de cald.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 838 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... ursul polar denumit ...

Stiati ca ...  ursul polar denumit si ursul alb, deoarece are culoarea alba, desigur, este cel mai mare exemplar din familia ursilor, iar greutatea sa ajunge pana la aproximativ 680 de kilograme la masculi?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 839 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... in general se ...

Stiati ca ...  in general se poate spune ca ursii polari sunt animale individuale, ei isi duc traiul singuri, inafara perioadelor de imperechere, insa au fost sesizate si foarte multe grupuri alcatuite totusi cu precadere din mame si pui?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 840 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 207 208 209

210

211 212 213 »
«

»