´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 210

Stiati ca... ursul polar denumit ...

Stiati ca ...  ursul polar denumit si ursul alb, deoarece are culoarea alba, desigur, este cel mai mare exemplar din familia ursilor, iar greutatea sa ajunge pana la aproximativ 680 de kilograme la masculi?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 837 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... in general se ...

Stiati ca ...  in general se poate spune ca ursii polari sunt animale individuale, ei isi duc traiul singuri, inafara perioadelor de imperechere, insa au fost sesizate si foarte multe grupuri alcatuite totusi cu precadere din mame si pui?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 838 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... puii sunt foarte ...

Stiati ca ...  puii sunt foarte mici si vulnerabili la nastere, ei sunt complet orbi, iar blana nu este deloc deasa, fiind mai degraba fina si greu de numit in acest caz blana. Dupa primele patru saptamani de viata, puii de urs polar "fac ochi" deci ii deschid, insa se vor deplasa singuri abia de la varsta de doua luni si ceva?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 839 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... ursii polari se ...

Stiati ca ...  ursii polari se inmultesc de regula pe timpul primaverii, incepand mai exact in martie si sfarsind perioada de imperechere in luna iunie cel tarziu? Dupa perioada de gestatie femelele urs polar dau nastere la maxim doi pui, din care de multe ori nu rezista decat unul, care au o greutate de pana la 600 de grame, blana deasa si ochii inchisi.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 840 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 207 208 209

210

211 212 213 »
«

»