´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 210

Stiati ca... dintre animalele marsupiale ...

Stiati ca ...  dintre animalele marsupiale mai amintim si cainii marsupiali, pisicile, veveritele sau soarecii marsupiali, sobolanii, cartitele, bursucii, furnicarii, iar acestea au evoluat intr-un mod destul de independent fata de corespondetii lor placentari in lumea animalelor?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 837 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... animalele marsupiale isi ...

Stiati ca ...  animalele marsupiale isi trateaza puii in mod diferit chiar daca la baza par sa aiba aceeasi modalitate? De exemplu unii pui stau in marsupiul mamei pana in momentul in care se pot deplasa in acelasi timp cu mama lor, tinand pasul, iar altii sunt purtati destul de mult pe spatele mamei.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 838 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... cangurii animale marsupiale ...

Stiati ca ...  cangurii, animale marsupiale formidabile, isi tin echilibrul in nimic altceva decat coada? Aceasta este foarte grea si a primit chiar denumirea de organ de echilibru care il ajuta pe animal sa se hraneasca.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 839 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... se estimeaza ca ...

Stiati ca ...  se estimeaza ca in prezent ursii panda din salbaticie se mai gasesc doar in sase masive montane, care se localizeaza intre platoul tibetan si campia Sichuan? Oamenii de stiinta sunt de parere ca in maxim sapte decenii, jumatate din populatia ursilor Panda nu va mai supravietui din cauza ca incalzirea globala le va dauna foarte grav habitatului lor.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 840 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 207 208 209

210

211 212 213 »
«

»