Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 211

Stiati ca... puii sunt foarte ...

Stiati ca ...  puii sunt foarte mici si vulnerabili la nastere, ei sunt complet orbi, iar blana nu este deloc deasa, fiind mai degraba fina si greu de numit in acest caz blana. Dupa primele patru saptamani de viata, puii de urs polar "fac ochi" deci ii deschid, insa se vor deplasa singuri abia de la varsta de doua luni si ceva?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 841 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... ursii polari se ...

Stiati ca ...  ursii polari se inmultesc de regula pe timpul primaverii, incepand mai exact in martie si sfarsind perioada de imperechere in luna iunie cel tarziu? Dupa perioada de gestatie femelele urs polar dau nastere la maxim doi pui, din care de multe ori nu rezista decat unul, care au o greutate de pana la 600 de grame, blana deasa si ochii inchisi.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 842 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... ursii polari nu ...

Stiati ca ...  ursii polari, nu numai ca sunt buni inotatori, ei au si un miros foarte bun, un auz aproape perfect si desigur ca pot simti prada si de la 30 de kilometri distanta?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 843 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... chiar daca ursul ...

Stiati ca ...  chiar daca ursul polar este cel mai mare exemplar din specia ursilor, el are cei mai mici dinti, insa si cei mai ascutiti, adaptati la hrana pe care trebuie sa o consume?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 844 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 208 209 210

211

212 213 214 »
«

»