´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 211

Stiati ca... ursii polari nu ...

Stiati ca ...  ursii polari, nu numai ca sunt buni inotatori, ei au si un miros foarte bun, un auz aproape perfect si desigur ca pot simti prada si de la 30 de kilometri distanta?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 841 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... chiar daca ursul ...

Stiati ca ...  chiar daca ursul polar este cel mai mare exemplar din specia ursilor, el are cei mai mici dinti, insa si cei mai ascutiti, adaptati la hrana pe care trebuie sa o consume?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 842 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... principalele surse de ...

Stiati ca ...  principalele surse de hrana ale ursului polar sunt animalele de dimensiuni mai mici? Insa ursul polar nu prefera orice, el mananca indeosebi foci, peste, pui de morsa, iar daca gaseste ca si "aperitiv" iarba de dimensiuni mai mari, cu siguranta nu o va refuza. In medie un urs polar consuma cam 2 kilograne de mancare pe zi, avand in vedere ca in mare parte aceasta este carne, sau poate chiar numai carne.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 843 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... un urs polar ...

Stiati ca ...  un urs polar traieste pana la aproximativ 40 de ani? O femela poate sa aiba chiar si jumatate din dimensiunile unui mascul urs polar, ele avand o greutate maxima de 300 de kilograme pe cand un mascul atinge si 650 de kilograme.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 844 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 208 209 210

211

212 213 214 »
«

»