´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 211

Stiati ca... ursul polar este ...

Stiati ca ...  ursul polar este cunoscut ca fiind cel mai mare mamifer din lume, care se hraneste cu carne, deci carnivor in cele din urma, prin excelenta, chiar daca el consuma numai animale marine, insa din intamplare numai acestea ii sunt la indemana?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 841 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... aceste specii de ...

Stiati ca ...  aceste specii de urs traiesc cu precadere in zone precum Cercul Arctic, insa nu lipsesc nici din partea de nord a continentelor europene, asiatice si americane? Le place sa stea foarte mult pe gheata din mare dar si in apa, unde sunt inotatori foarte buni.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 842 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... ursul polar are ...

Stiati ca ...  ursul polar are dimensiuni foarte mari, picioarele sale solide sunt perfecte pentru deplasarea pe gheata, avand in terminatii gheare foarte intoarse? Totodata si blana cat si parul ii ajuta sa fie inotatori atat de buni, mai ales in apele inghetate, acestea tinandu-le de cald.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 843 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... ursul polar denumit ...

Stiati ca ...  ursul polar denumit si ursul alb, deoarece are culoarea alba, desigur, este cel mai mare exemplar din familia ursilor, iar greutatea sa ajunge pana la aproximativ 680 de kilograme la masculi?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 844 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 208 209 210

211

212 213 214 »
«

»