´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 214

Stiati ca... in prezent se ...

Stiati ca ...  in prezent se estimeaza ca ar exista aproximativ 40.000 de exemplare de ursi polari salbatici, deci inafara de cei tinuti in captivitate, acest numar fiind relativ mic, un motiv in plus de ingrijorare, avand in vedere ca e o specie protejata prin lege? Vanatul de ursi polari este strict interzis, chiar daca oamenii din acele zone ii vaneaza pentru blana, carne si grasime.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 853 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... ursul polar nu ...

Stiati ca ...  ursul polar nu are alti dusmani inafara de cei mai de temut dusmani ai tuturor animalelor, adica omul? Subliniem acest lucru deoarece omul este singurul pradator al ursilor polari, acestia din urma fiind vanati pentru grasimea abundenta pe care o au si unii si pentru carne.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 854 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... veverita este printre ...

Stiati ca ...  veverita este printre singurele animale raspandite pe intregul glob pamanesc? Ea traieste in toate regiunile in afara de insula Madagascar, regiunile polare si Australia, fiind si unul dintre cele mai simpatice rozatoare.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 855 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... veveritele locuiesc in ...

Stiati ca ...  veveritele locuiesc in copaci sau in pamant? Insa aceste mici animale cauta vizuini in pamant sau in scoarta copacilor, iar scorburile sunt preferatele lor, mai ales pentru ca sunt gata facute.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 856 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 211 212 213

214

215 216 217 »
«

»