´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 215

Stiati ca... mirosul veveritelor este ...

Stiati ca ...  mirosul veveritelor este foarte fin, avand un obicei de a-si ascunde mancarea si apoi se ghideaza dupa simtul mirosului pentru a o gasi, deoarece ele nu isi amintesc niciodata unde au pus-o din cauza ca au o memorie foarte slaba? In plus, mirosul lor formidabil le ajuta sa simta daca alimentele pe care le consuma, in special nucile sau alunele, au in mijlocul lor insecte sau gandaci.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 857 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... dintii unei veverite ...

Stiati ca ...  dintii unei veverite sunt foarte curati si puternici, mai ales pentru ca ea roade mereu radacinile copacilor?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 858 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... veveritele au foarte ...

Stiati ca ...  veveritele au foarte multi dusmani, avand in vedere marimea lor, iar printre acestia se numara ulii, vulturii, coiotii, ursii si vulpile, care le pradeaza pe aceste nevinovate creaturi marunte? Totusi singurul lor mod de protectie este fuga, adapostindu-se in cele din urma in vizuinile pe care la gasesc intamplator.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 859 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... aceasta specie insa ...

Stiati ca ...  aceasta specie insa este mult mai variata decat ni se arata adesea, avand in vedere ca exista peste 300 de categorii de veverite dintre care amintim: cainele de prerie, veverita zburatoare, veveritele dungate, marmotele, veveritele de pamant, veveritele de copaci etc.?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 860 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 212 213 214

215

216 217 218 »
«

»