´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 218

Stiati ca... din categoria animalelor ...

Stiati ca ...  din categoria animalelor marsupiale fac parte cangurul, cartita marsupiala, lupul marsupial, ursuletul marsupial, koala si multe altele, iar acestea traiesc in zonele din America de Nord, Australia si America de Sud?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 869 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... animalele marsupiale isi ...

Stiati ca ...  animalele marsupiale, isi poarta puii intr-un fel de punga, proprie corpului, din zona tegmentara, care poarta denumirea de marsupiu? In aceasta au si mamelele, un loc perfect pentru pui inca din momentul nasterii, unde se pot hrani si pot fi la adapost de eventuale pericole.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 870 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... marsupiul in care ...

Stiati ca ...  marsupiul in care stau puii este practic sustinut de oasele de la nivelul bazinului? Temperatura din aceasta zona va fi in functie de mediul in care se afla animalul, cu mici variatii.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 871 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... cangurul este unul ...

Stiati ca ...  cangurul este unul dintre animalele marsupiale care nu merge ci sare, el folosindu-si picioarele din fata in momentul in care se apleaca catre sol, eventual pentru a-si lua hrana? Cangurul sare in lungime de peste 8 metri, atunci cand alearga, saritura sa avand o inaltime de aproape 3 metri. Tot cangurii sunt cei mai buni inotatori dintre aceste animale marsupiale, ei se scufunda foarte bine in apa.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 872 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 215 216 217

218

219 220 221 »
«

»