´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 220

Stiati ca... animalele marsupiale isi ...

Stiati ca ...  animalele marsupiale, isi poarta puii intr-un fel de punga, proprie corpului, din zona tegmentara, care poarta denumirea de marsupiu? In aceasta au si mamelele, un loc perfect pentru pui inca din momentul nasterii, unde se pot hrani si pot fi la adapost de eventuale pericole.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 877 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... marsupiul in care ...

Stiati ca ...  marsupiul in care stau puii este practic sustinut de oasele de la nivelul bazinului? Temperatura din aceasta zona va fi in functie de mediul in care se afla animalul, cu mici variatii.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 878 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... cangurul este unul ...

Stiati ca ...  cangurul este unul dintre animalele marsupiale care nu merge ci sare, el folosindu-si picioarele din fata in momentul in care se apleaca catre sol, eventual pentru a-si lua hrana? Cangurul sare in lungime de peste 8 metri, atunci cand alearga, saritura sa avand o inaltime de aproape 3 metri. Tot cangurii sunt cei mai buni inotatori dintre aceste animale marsupiale, ei se scufunda foarte bine in apa.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 879 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... pinguinii sunt animale ...

Stiati ca ...  pinguinii sunt animale acvatice, ei sunt foarte buni inotatori si pot rezista in apa pana la aproape 20 de minute?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 880 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 217 218 219

220

221 222 223 »
«

»