´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 222

Stiati ca... adesea pinguinii pot ...

Stiati ca ...  adesea pinguinii pot sa inoate ca si o gasca, cu gatul intins, insa cand se deplaseaza in aer, ei ating si viteza de 25 de kilometri pe ora?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 885 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... pinguinii imperiali si ...

Stiati ca ...  pinguinii imperiali si pinguinii regali au un mod mai putin obisnuit de depune ouale, ei le "clocesc" direct pa gheata sau pe pamant, fara a avea nevoie de un cuib?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 886 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... pinguinul imperial este ...

Stiati ca ...  pinguinul imperial este de culoare neagra cu alb, si pete de culoare galbena, in cele doua parti ale capului? Insa pe spate are un gri foarte inchis. Acestia traiesc in Antarctica, iar dupa ce femelele fac ouale, masculii sunt cei care le iau in grija protejandu-le impotriva frigului. Insa acestia fac cu schimbul, deoarece ambii parteneri trebuie sa se hraneasca si din acest motiv merg pe rand la masa.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 887 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... pinguinii nu traiesc ...

Stiati ca ...  pinguinii nu traiesc niciodata singuri, ci mereu vor fi vazuti in colonii, ceea ce va crea locuri ingrozitor de zgomotoase, mai ales atunci cand este sezonul de imperechere? Chiar daca se creeaza un aparent haos, se pare ca in toata agitatia respectiva, pinguinii sunt in stare sa isi gaseasca puiul si sa ii recunoasca glasul.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 888 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 219 220 221

222

223 224 225 »
«

»