´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 223

Stiati ca... pinguinii Chinstrap au ...

Stiati ca ...  pinguinii Chinstrap au o dunga neagra pe fata, sub cioc, ca si cand ar avea ceva pe sub barbie? Acestia ating greutatea de pana la sase kilograme si inaltimea de pana la 68 de centimetri. Acestia se hranesc tot cu pesti de marimi mici si cu krili. Acestia sunt si cei care isi construiesc cuiburi din pietre, cresc cate doi pui, daca pot, vaneaza in colonii, iar la o luna isi lasa puiul singur, desi se intorc dupa ce gasesc mancare, la el.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 889 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... strutul este pasarea ...

Stiati ca ...  strutul este pasarea cu cele mai mari dimensiuni din cate traiesc actualmente pe pamant, facand parte din clasa pasarilor care alearga si nu zboara?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 890 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... initial strutul a ...

Stiati ca ...  initial, strutul a fost descoperit in Africa centrala, insa in cele din urma el s-a raspandit destul de bine, ajungand chiar si pana in desertul Sahara, desi se pare ca nu vietuieste atat de mult in acele zone?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 891 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... strutul mascul este ...

Stiati ca ...  strutul mascul este de dimensiuni foarte mari, atingand doi metri si 175 de centimetri in inaltime, iar greutatea sa depaseste cu mult 100 de kilograme in cele mai multe cazuri, ajungand pana la 130 de kilograme? Femelele de strut sunt mult mai mici.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 892 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 220 221 222

223

224 225 226 »
«

»