´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 225

Stiati ca... habitatul natural al ...

Stiati ca ...  habitatul natural al strutilor este reprezentat de regiunile desertice cat si de intregile savane care au deschidere mare, deoarece ei prefera zonele in care iarba este relativ mica, unde nu exista tufisuri prea mari sau prea inalte si nici pomi sau arbori prea multi? Aceste preferinte sunt motivate de faptul ca ei trebuie sa alerge, un lucru care le place foarte mult.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 897 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... strutii pot sa ...

Stiati ca ...  strutii pot sa stea destul de mult fara apa, insa atunci cand gasesc o oaza sau o balta nu ezita nici sa faca baie in ea?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 898 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... exista patru specii ...

Stiati ca ...  exista patru specii cunoscute de strut, denumite astfel: Strutio Camelus Molybdophanes, cat si Strutio Camelus Australis, aceste doua specii avand si denumire populara de Blue Necks? Iar celelalte doua specii care poarta denumirea populara de Red Necks, se numesc Strutio Camelus Masaicus si Strutio Camelus Camelus.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 899 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... picioarele unui strut ...

Stiati ca ...  picioarele unui strut sunt de regula cenusii, spre o tenta albastruie, fara pene, iar in timpul perioadei de imperechere, masculii au picioarele de culoare rozalie, ce poate sa fie observata chiar de la mare distanta?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 900 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 222 223 224

225

226 227 228 »
«

»