´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 226

Stiati ca... puii de strut ...

Stiati ca ...  puii de strut se nasc, cu p culoare asemanatoare femelor, indiferent de sex, insa la maturitate vor capata nuanta specifica mai pronuntata, masculina, daca sunt masculi, mai exact pene amplu delimitate de negru si alb?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 901 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... strutul a disparut ...

Stiati ca ...  strutul a disparut de pe continentul asiatic deoarece a fost foarte vanat de om in special pentru carne si pentru pene, ceea ce a limitat foarte mult habitatul sau in acele zone?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 902 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... ursul Panda este ...

Stiati ca ...  ursul Panda este de departe cel mai iubit si simpatic animal pentru multi dintre noi, fiind un mamifer cu multe aspecte interesante in firea lui cat si in modul de viata pe care il are? Acest urs mai este numit si ursul de bambus, desigur pentru ca se hraneste foarte mult cu bambus.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 903 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... ursul Panda este ...

Stiati ca ...  ursul Panda este un mamifer inconfundabil mai ales datorita celor doua nuante pe care le poarta, avand capul aproape alb complet, rotund, in jurul ochilor sau a urechilor blana sa fiind neagra? Corpul de asemenea are culoarea neagra pe membre si pe umeri, fiind alb in aproape tot restul corpului.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 904 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 223 224 225

226

227 228 229 »
«

»