Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 227

Stiati ca... ursul Panda este ...

Stiati ca ...  ursul Panda este de departe cel mai iubit si simpatic animal pentru multi dintre noi, fiind un mamifer cu multe aspecte interesante in firea lui cat si in modul de viata pe care il are? Acest urs mai este numit si ursul de bambus, desigur pentru ca se hraneste foarte mult cu bambus.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 905 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... ursul Panda este ...

Stiati ca ...  ursul Panda este un mamifer inconfundabil mai ales datorita celor doua nuante pe care le poarta, avand capul aproape alb complet, rotund, in jurul ochilor sau a urechilor blana sa fiind neagra? Corpul de asemenea are culoarea neagra pe membre si pe umeri, fiind alb in aproape tot restul corpului.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 906 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... ursii panda ascund ...

Stiati ca ...  ursii panda ascund un lucru foarte interesant si anume faptul ca la labele superioare, ei au cate sase gheare, sau mai bine spus si degete, cu ajutorul carora ei se urca in arbori, avand in vedere ca e obiceiul lor preferat, cele sase degete ajutandu-i sa isi mentina si echilibrul, deoarece corpul lor este destul de greoi?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 907 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... pana in anul ...

Stiati ca ...  pana in anul 1995, adorabilul ursulet Panda nu a fost considerat a fi o specie de urs, el fiind mai degraba incadrat in specia ratonilor, semanand destul de bine cu "verisorul" sau de pe atunci ratonul, care acum poarta si el un pseudonim demn de mandrit cu el, si anume "panda rosu"?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 908 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 224 225 226

227

228 229 230 »
«

»