´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 228

Stiati ca... strutul a disparut ...

Stiati ca ...  strutul a disparut de pe continentul asiatic deoarece a fost foarte vanat de om in special pentru carne si pentru pene, ceea ce a limitat foarte mult habitatul sau in acele zone?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 909 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... ursul Panda este ...

Stiati ca ...  ursul Panda este de departe cel mai iubit si simpatic animal pentru multi dintre noi, fiind un mamifer cu multe aspecte interesante in firea lui cat si in modul de viata pe care il are? Acest urs mai este numit si ursul de bambus, desigur pentru ca se hraneste foarte mult cu bambus.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 910 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... ursul Panda este ...

Stiati ca ...  ursul Panda este un mamifer inconfundabil mai ales datorita celor doua nuante pe care le poarta, avand capul aproape alb complet, rotund, in jurul ochilor sau a urechilor blana sa fiind neagra? Corpul de asemenea are culoarea neagra pe membre si pe umeri, fiind alb in aproape tot restul corpului.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 911 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... ursii panda ascund ...

Stiati ca ...  ursii panda ascund un lucru foarte interesant si anume faptul ca la labele superioare, ei au cate sase gheare, sau mai bine spus si degete, cu ajutorul carora ei se urca in arbori, avand in vedere ca e obiceiul lor preferat, cele sase degete ajutandu-i sa isi mentina si echilibrul, deoarece corpul lor este destul de greoi?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 912 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 225 226 227

228

229 230 231 »
«

»