´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 229

Stiati ca... pana in anul ...

Stiati ca ...  pana in anul 1995, adorabilul ursulet Panda nu a fost considerat a fi o specie de urs, el fiind mai degraba incadrat in specia ratonilor, semanand destul de bine cu "verisorul" sau de pe atunci ratonul, care acum poarta si el un pseudonim demn de mandrit cu el, si anume "panda rosu"?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 913 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... habitatul natural al ...

Stiati ca ...  habitatul natural al ursilor Panda se ascunde in zone precum China, Vietnam si regiunea de nord a Birmaniei? Totusi cel mai des pot fi intalniti in zonele chineze, deoarece in celelalte oamenii le-au invadat prea mult habitatele, aceste mamifere nefiind tocmai prietenoase.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 914 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... ursul Panda este ...

Stiati ca ...  ursul Panda este denumit si ursul de bambus, tocmai pentru ca felul lor principal si favorit de mancare este bambusul? Insa din cauza faptului ca bambusul nu este atat de consistent ca si aliment, ursii consuma mai bine de 30 de kilograme de bambus in decursul unei zile intregi. De altfel nici nu face mare lucru ziua decat sa manance aproape incontinu.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 915 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... alimentatia ursilor Panda ...

Stiati ca ...  alimentatia ursilor Panda pare sa fie destul de limitata, motiv pentru care sunt una dintre speciile cele mai periclitate cu disparitia?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 916 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 226 227 228

229

230 231 232 »
«

»