´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 230

Stiati ca... un mascul panda ...

Stiati ca ...  un mascul panda ajunge sa cantareasca pana la 125 kg sau chiar 150 kg insa o femela este mult mai mica, ea avand 80 kg, maxim 120 kg? Un alt aspect interesant despre aceasta specie este insa faptul ca femelele panda abia la varsta de patru ani se pot imperechea pentru a face pui. Gestatia este posibil doar odata la doi sau trei ani, iar ea are doi pui atunci, de dimensiuni foarte mici. Daca foarte rar ati vazut o femele panda cu un singur pui, acest lucru se datoreaza faptului ca in majoritatea cazurilor doar unul din pui supravietuieste. Atunci cand are un an jumate, se poate spune ca puiul de panda devine independent.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 917 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... lungimea unui urs ...

Stiati ca ...  lungimea unui urs panda poate sa atinga in totalitate 1.5 m insa inaltimea sa masurata este de maxim 0,75 metri?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 918 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... ursii Panda au ...

Stiati ca ...  ursii Panda au cea mai lunga coada dintre speciile cunoscute de urs, coada lor fiind pana la 6 centimetri? Au o medie de viata de pana la 30 de ani.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 919 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... cangurii de copac ...

Stiati ca ...  cangurii de copac sunt animale singuratice, astfel incat numai in perioada de imperechere se alatura altor membri din specia lor?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 920 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 227 228 229

230

231 232 233 »
«

»