Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 230

Stiati ca... cangurii de copac ...

Stiati ca ...  cangurii de copac prefera cel mai mult zonele din padurile tropicale, pe care le gasim cel mai mult in partea de nord-est a Queensland-ului, cat si in Noua Guinee sau in zonele imediat apropiate? Totusi cangurii de copac sunt specializati pentru zonele de munte, chiar daca cei mai multi stau in zonele de jos a acestora.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 917 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... cangurul de copac ...

Stiati ca ...  cangurul de copac are simturile deosebit de dezvoltate mai ales pentru ca el se hraneste pe timpul noptii, iar in timpul zilei sta in copaci, pentru a nu fi victima altor pradatori mai mari?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 918 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... dupa nastere puiul ...

Stiati ca ...  dupa nastere, puiul cangurului de copac poate sa se urce singur in marsupiul mamei, insa acesta va sta acolo cel putin un an? Chiar si dupa ce nu mai sta in marsupiul mamei, ci pe langa ea, puiul de cangur arboricol va continua sa se hraneasca cu lapte de la mama sa. Dupa ce termina alaptarea, mama il mai tine inca un an si jumatate langa ea.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 919 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... in ciuda faptului ...

Stiati ca ...  in ciuda faptului ca nu s-a putut stabili cat traieste un cangur de copac in salbaticie, cu exactitate, se pare ca in captivitate el poate sa traiasca chiar si pana la 20 de ani?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 920 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 227 228 229

230

231 232 233 »
«

»