Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 232

Stiati ca... pestii Piranha inoata ...

Stiati ca ...  pestii Piranha inoata la adancimi foarte mari mai ales cu ajutorul inotatoarei hidro-dinamice, din coada, care este inegala, dand un aspect asimetric pestelui? Inotatoarele sau aripioarele din lateral sunt asemeni unor lopeti, purtand de altfel si aceasta denumire.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 925 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... pestii Piranha traiesc ...

Stiati ca ...  pestii Piranha traiesc numai acolo unde apa este foarte adanca, insa ei merg la suprafata pentru a se hrani, atacand fara mila orice le pica in plasa si este carne?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 926 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... pestii Piranha sunt ...

Stiati ca ...  pestii Piranha sunt diferiti la infatisare, de exemplu specia Piranha numita Pygocentrus Nattareri are culoarea rosie, ori de un albastru sters, fiind turtiti la burta, iar pestii Piranha Cariba Pygocentrus, fiind de altfel si cei mai multi la nivel planetar, au o culoare mai gri cu un corp mai lung. Alte specii au culoarea neagra?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 927 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... pestii Piranha au ...

Stiati ca ...  pestii Piranha au forma mai plata deoarece ei s-au adaptat la mediul de viata pe care il au, mai exact la adancimile deosebit de mari? Au fost intalniti pesti Piranha si la peste 12.000 de metri adancime, unde presiunea este foarte mare.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 928 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 229 230 231

232

233 234 235 »
«

»