´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 235

Stiati ca... renii traiesc in ...

Stiati ca ...  renii traiesc in mai toate regiunile si apropierile Polului Nord, in continentele din marginimile acestuia, precum America, Asia si Europa, insa cu precadere in zonele in care se gaseste tundra arctica? De asemenea renii se intalnesc si in padurile nordice, de exemplu in Rusia, in nordul Chinei, in Alaska, Canada si Scandinavia.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 937 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... renii au un ...

Stiati ca ...  renii au un fel de culoare speciala in jurul gatului cat si in zona cefei, aceasta fiind un galbui albicios, coada lor fiind de asemenea speciala, deoarece are o dunga de-a lungul sau? Se spune de catre specialisti ca aceasta dunga ii ajuta pe reni sa se recunoasca intre ei.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 938 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... renii au blana ...

Stiati ca ...  renii au blana lunga, foarte deasa insa ea nu se vede asemeni lanii? Blana renilor ii ajuta pe acestia atat la inot cat si la mentinerea temperaturii corpului, ea fiind cunoscuta ca retine aerul.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 939 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... renii au copite ...

Stiati ca ...  renii au copite late, acestea fiindu-le de un real ajutor mai ales daca luam in considerare locurile prin care acestia umbla, deci mlastini si tinuturi umede? Ii ajuta sa nu se impotmoleasca sau sa se scufunde cu copitele.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 940 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 232 233 234

235

236 237 238 »
«

»