Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 235

Stiati ca... dintre speciile de ...

Stiati ca ...  dintre speciile de piranha amintim: pygocentrus cariba, pygocentrus natterei, pygocentrus natterreri, acestia mai poarta numele popular de moartea rosie, deoarece au burta rosie umflata, pygocentrus piraya, serrasalmus piraya si serrasalmus rhombeus adica binecunoscutul piranha de culoare neagra?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 937 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... desigur ca pestii ...

Stiati ca ...  desigur ca pestii piranha au facut subiectul multor filme de groaza inca de la inceputurile cinematografiei insa probabil ca cea mai buna realizare a fost piesa scurta de teatru a dramaturgului Rene Descartes, care poarta numele de "Dansul Pestilor Piranha", aceasta fiind in cele din urma si cea mai buna comedie, moderna?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 938 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... renii traiesc in ...

Stiati ca ...  renii traiesc in mai toate regiunile si apropierile Polului Nord, in continentele din marginimile acestuia, precum America, Asia si Europa, insa cu precadere in zonele in care se gaseste tundra arctica? De asemenea renii se intalnesc si in padurile nordice, de exemplu in Rusia, in nordul Chinei, in Alaska, Canada si Scandinavia.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 939 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... renii au un ...

Stiati ca ...  renii au un fel de culoare speciala in jurul gatului cat si in zona cefei, aceasta fiind un galbui albicios, coada lor fiind de asemenea speciala, deoarece are o dunga de-a lungul sau? Se spune de catre specialisti ca aceasta dunga ii ajuta pe reni sa se recunoasca intre ei.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 940 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 232 233 234

235

236 237 238 »
«

»