Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 236

Stiati ca... renii au blana ...

Stiati ca ...  renii au blana lunga, foarte deasa insa ea nu se vede asemeni lanii? Blana renilor ii ajuta pe acestia atat la inot cat si la mentinerea temperaturii corpului, ea fiind cunoscuta ca retine aerul.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 941 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... renii au copite ...

Stiati ca ...  renii au copite late, acestea fiindu-le de un real ajutor mai ales daca luam in considerare locurile prin care acestia umbla, deci mlastini si tinuturi umede? Ii ajuta sa nu se impotmoleasca sau sa se scufunde cu copitele.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 942 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... renul are o ...

Stiati ca ...  renul are o greutate de maxim 150 de kilograme insa inaltimea nu este atat de grandioasa, avand cel mult un metru? In ciuda greutatii sale destul de mari, renul nu intampina nici o dificultate in deplasare, cu atat mai mult in alergare, el miscandu-se foarte repede. In fuga lor ating viteze de pana la 25 de kilometri pe ora, chiar depasindu-le adesea cu putin.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 943 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... renii au un ...

Stiati ca ...  renii au un aspect ce trebuie mentionat, demn de atentie, la reni, este faptul ca atat reprezentantii de sex masculin cat si reprezentantele de sex feminin, raman, odata cu inceperea verii, fara coarne? In momentul in care vor incepe sa creasca la loc, coarnele lor sunt moi, avand deasupra piele si par scurt. Odata cu trecerea vremii insa ele se vor creste la loc, la fel de tari si de aceleasi dimensiuni.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 944 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 233 234 235

236

237 238 239 »
«

»