´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 236

Stiati ca... renul are o ...

Stiati ca ...  renul are o greutate de maxim 150 de kilograme insa inaltimea nu este atat de grandioasa, avand cel mult un metru? In ciuda greutatii sale destul de mari, renul nu intampina nici o dificultate in deplasare, cu atat mai mult in alergare, el miscandu-se foarte repede. In fuga lor ating viteze de pana la 25 de kilometri pe ora, chiar depasindu-le adesea cu putin.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 941 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... renii au un ...

Stiati ca ...  renii au un aspect ce trebuie mentionat, demn de atentie, la reni, este faptul ca atat reprezentantii de sex masculin cat si reprezentantele de sex feminin, raman, odata cu inceperea verii, fara coarne? In momentul in care vor incepe sa creasca la loc, coarnele lor sunt moi, avand deasupra piele si par scurt. Odata cu trecerea vremii insa ele se vor creste la loc, la fel de tari si de aceleasi dimensiuni.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 942 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... blana renilor este ...

Stiati ca ...  blana renilor este de culoare gri spre bej, insa numai pe timp de iarna, iar odata cu inceperea sezonului cald, mai ales spre vara, ea devine cafenie?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 943 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... avand in vedere ...

Stiati ca ...  avand in vedere ca renul este foarte raspandita, se pare ca si habitatul lor este destul de variat, viata lor fiind diferita in functie de teritoriul pe care traiesc? De exemplu in Europa cat si in Asia, renii traiesc in colonii, in cadrul carora femelele isi cresc impreuna puii. In fruntea unei astfel de colonii se afla o femela mai in varsta, care conduce grupul. In zone mentionate se pare ca renii nu au nimic impotriva prezentei umane, ei purtandu-se aproape asemeni unor animale domestice.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 944 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 233 234 235

236

237 238 239 »
«

»