´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 237

Stiati ca... renii au un ...

Stiati ca ...  renii au un fel de culoare speciala in jurul gatului cat si in zona cefei, aceasta fiind un galbui albicios, coada lor fiind de asemenea speciala, deoarece are o dunga de-a lungul sau? Se spune de catre specialisti ca aceasta dunga ii ajuta pe reni sa se recunoasca intre ei.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 945 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... renii au blana ...

Stiati ca ...  renii au blana lunga, foarte deasa insa ea nu se vede asemeni lanii? Blana renilor ii ajuta pe acestia atat la inot cat si la mentinerea temperaturii corpului, ea fiind cunoscuta ca retine aerul.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 946 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... renii au copite ...

Stiati ca ...  renii au copite late, acestea fiindu-le de un real ajutor mai ales daca luam in considerare locurile prin care acestia umbla, deci mlastini si tinuturi umede? Ii ajuta sa nu se impotmoleasca sau sa se scufunde cu copitele.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 947 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... renul are o ...

Stiati ca ...  renul are o greutate de maxim 150 de kilograme insa inaltimea nu este atat de grandioasa, avand cel mult un metru? In ciuda greutatii sale destul de mari, renul nu intampina nici o dificultate in deplasare, cu atat mai mult in alergare, el miscandu-se foarte repede. In fuga lor ating viteze de pana la 25 de kilometri pe ora, chiar depasindu-le adesea cu putin.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 948 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 234 235 236

237

238 239 240 »
«

»