´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 240

Stiati ca... cel mai mic ...

Stiati ca ...  cel mai mic pinguin este Pinguinul albastru, care are cel mult 40 de centimetri in inaltime si o greutate de maxim un kilogram?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 957 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... exista aproximativ 20 ...

Stiati ca ...  exista aproximativ 20 de specii de pinguini, insa cea mai populara este desigur pinguinul imperial, acestia primind denumirea cu pricina din cauza marimii lor?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 958 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... pinguinii albastrii au ...

Stiati ca ...  pinguinii albastrii au o greutate de maxim 3 kilograme? Pot fi recunoscuti dupa dunga de pe spate de culoare albastruie spre gri, motiv pentru care au si primit acest nume, iar piciorusele lor micute sunt de culoare rozie. Aceasta specie se gaseste in Australia cat si in Noua Zeelanda, si din pacate au mai multi dusmani din cauza ca vietuiesc in apropiere de oameni, iar cainii, vulpile sau ratonii sunt printre cei mai mari pradatori ai lor.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 959 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... cangurul de copac ...

Stiati ca ...  cangurul de copac este desigur si el un animal marsupial, prin urmare are in partea de jos a abdomenului, un buzunar de piele, unde stau puii dupa ce se nasc? In plus blana acestor canguri este foarte moale, avand o textura similara cu a lanii.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 960 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 237 238 239

240

241 242 243 »
«

»