´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 240

Stiati ca... ce este amuzant ...

Stiati ca ...  ce este amuzant la cangurul de copac este faptul ca se deplaseaza destul de haotic pe pamant fiind specializat pentru deplasatul in copac? Are un mers incovoiat la sol, si neindemanatic, spre deosebire de felul agil si experimentat cu care se deplaseaza in copaci. Acest lucru demonstreaza exact felul lui de evolutie, cat si nivelul de adapatare la viata actuala.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 957 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... cangurul de copac ...

Stiati ca ...  cangurul de copac are o abilitate dezvoltata de-a lungul timpului de a se catara in copac, iar trupul i s-a adaptat cu timpul pentru a se sprijini cat mai bine, cat si pentru a sari, avand suprafata cu care se sprijina foarte ingusta, iar picioarele de jos sunt mai lungi? Datorita acestora din urma ei pot sa atinga si o viteza destul de mare atunci cand se deplaseaza pe sol. Coada lor lunga ii ajuta sa isi mentina echilibrul corpului, iar piciorusele din fata le ofera forta pentru a se catara, fiind foarte puternice.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 958 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... cangurul de copac ...

Stiati ca ...  cangurul de copac traieste in zonele Australiei cat si in insulele care se gasesc pe langa acestea?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 959 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... deosebirea dintre cangurii ...

Stiati ca ...  deosebirea dintre cangurii de copac si cei comuni care se deplaseaza prin sarituri la sol, este ca, desi cei dintai au picioarele mai mici si mai late, au gheare mai lungi care ii ajuta sa fuga printre copaci? In plus, acestia isi pot misca si independent picioarele din spate, pe cand cangurii normali nu.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 960 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 237 238 239

240

241 242 243 »
«

»