Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 243

Stiati ca... calutii de mare ...

Stiati ca ...  calutii de mare mananca mai mult ierburi din mare, iar atunci cand se hranesc ei se agata cu coada din spate, care are forma unei spirale, de ceea ce vor sa consume? Nu au obiceiul de a fugi dupa hrana asa cum au putut fi observati pestii ca o fac.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 969 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... calutii de mare ...

Stiati ca ...  calutii de mare au gura de o dimensiune foarte mica, statura lor este destul de verticala, se misca lent, chiar si atunci cand sunt nevoiti sa mearga dupa harana?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 970 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... puii calutilor de ...

Stiati ca ...  puii calutilor de mare sunt foarte micuti cand se nasc, ei au maxim un centimetru lungime, insa infatisarea lor este identica cu cea a parintilor? Totusi puii, oricat de mici sunt si de sensibili au uimit toti cercetatorii, deoarece au fost observati ca fiind foarte puternici, deoarece reusesc sa supravietuiasca in cele mai drastice conditii, considerati adevarati supravietuitori.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 971 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... puii calutilor de ...

Stiati ca ...  puii calutilor de mare iau nastere in maxim 6 saptamani si minim 4 saptamani? Insa curios este faptul ca intregul proces dureaza destul de mult, pana la chiar doua zile.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 972 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 240 241 242

243

244 245 246 »
«

»