´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 247

Stiati ca... in momentul care ...

Stiati ca ...  in momentul in care o girafa se simte batrana, ea va merge sa locuiasca singura si sa isi duca sfarsitul vietii in tihna? Pana atunci insa girafele prefera sa stea in grupuri foarte mari de peste 30 de exemplare.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 985 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... ce mai este ...

Stiati ca ...  ce mai este diferit la girafe este si faptul ca buzele de sus nu sunt despartite asa cum este buza superioara a unei camile, ele sunt practic mult mai ascutite si mai tuguiate? In plus are un sistem propriu care o ajuta sa opreasca intrarea aerului plin de impuritati si praf, in organism.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 986 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... girafele au evoluat ...

Stiati ca ...  girafele au evoluat diferit fata de alte mamifere, mai ales daca stam sa ne gandim la statura lor impunatoare, la felul lor de a fi si de a se hrani sau adapa? Inima unei girafe este obligata sa pompeze astfel de doua ori mai mult sange pentru a putea mentine un echilibru al fluxului sangvin in organism, iar in partea de sus a gatului girafei, aceasta are un fel de pompa, un sistem magnific care impiedica sangele sa coboare rapid in momentul in care animalul isi apleaca capul ca sa bea apa.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 987 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... girafele au un ...

Stiati ca ...  girafele au un sistem de comunicare aparte, ele comunica prin intermediul infrasunetelor, iar urechea umana nu poate sa perceapa aceste zgomote, de aceea putem spune adesea ca aceste animale sunt mute? Insa ele emit zgomote cu ajutorul plamanilor.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 988 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 244 245 246

247

248 249 250 »
«

»