´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 282

Stiati ca... soarecii pradatori Onychomys ...

Stiati ca ...  soarecii pradatori Onychomys torridus odata ce sunt suficient de mari pentru a parasi cuibul parintesc isi cauta o noua casa, pe care nu o construiesc ei insisi, ci o ocupa abuziv? Mai precis, soarecii Onychomys torridus gasesc vizuini ale altor rozatoare pe care le ocupa, fie ca sunt goale, fie ca sunt deja locuite.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1125 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... soarecii Onychomys torridus ...

Stiati ca ...  soarecii Onychomys torridus deprind de mici calitatile de "razboinici" capabili sa doboare animale mai mari si mai periculoase decat ei? Conform specialistilor in domeniu, chiar si soriceii crescuti in captivitate invata rapid sa se descurce in viata, preluand comportamentul agresiv de la tatii lor: studiile au demonstrat ca soarecii Onychomys torridus sunt mai predispusi sa atace alti soareci si insecte cand sunt crescuti de ambii parinti, si nu doar de mama lor.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1126 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... sute de milioane ...

Stiati ca ...  sute de milioane de viespi asiatice agresive au afectat in iulie 2013, trei orase din provincia chineza Shaanxi, provocand moartea a cel putin 42 de oameni si ranirea altor 1.675? Treizeci si sapte de pacienti sunt in stare critica dupa ce au fost intepati de viespi. Viespile, devenite foarte agresive pentru ca sunt in perioada de imperechere, au atacat numerosi copii si agricultori.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1127 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... panza tesuta de ...

Stiati ca ...  panza tesuta de paianjenii Tetragnathidae, paianjenii cu falci lungi este aurie?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1128 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 279 280 281

282

283 284 285 »
«

»