´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 385

Stiati ca... broastele testoase cu ...

Stiati ca ...  broastele testoase cu tample rosii sunt raspandite in mediul natural indeosebi in zonele brazdate de cursuri de apa cu deplasare lenta, mai putin adanci sau in terenuri inundate o mare parte a anului, zone malastinoase, bazine acvatice naturale sau artificiale, balti si lacuri care beneficiaza de o bogata vegetatie micro si macrofita?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1537 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... in perioada activa ...

Stiati ca ...  in perioada activa broasca testoasa cu tample rosii, se remarca printr-o predilecta tendinta de insorire si odihna, pe care o petrece in varful unor pietre, pe vegetatie lemnoasa rasturnata, taluzuri, bancuri de nisip sau alte zone mai ridicate?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1538 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... broasca testoasa cu ...

Stiati ca ...  broasca testoasa cu tample rosii este carnivora prin excelenta in primele stadii de viata, se hraneste cu fauna acvatica sau terestra, apoi devine la varsta de adult omnivora, hranindu-se atat cu componente vegetale, cat si animale?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1539 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... broastele testoase cu ...

Stiati ca ...  broastele testoase cu tample rosii sunt tot mai cauate de amatori, exportandu-se din America peste 5 milioane de capete anual, indeosebi in Europa si Extremul Orient? Ba mai mult, in unele tari au inceput sa se aclimatizeze chiar in mediul natural de adoptiune. Cresterea acestei specii nu se poate face fara a se avea in vedere indrumarile si sugestiile pe care vi le oferim in acest site, la care se adauga cerintele broastei testoase la un moment dat, in functie de conditiile asigurate.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1540 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 382 383 384

385

386 387 388 »
«

»