´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 387

Stiati ca... in perioada activa ...

Stiati ca ...  in perioada activa broasca testoasa cu tample rosii, se remarca printr-o predilecta tendinta de insorire si odihna, pe care o petrece in varful unor pietre, pe vegetatie lemnoasa rasturnata, taluzuri, bancuri de nisip sau alte zone mai ridicate?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1545 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... broasca testoasa cu ...

Stiati ca ...  broasca testoasa cu tample rosii este carnivora prin excelenta in primele stadii de viata, se hraneste cu fauna acvatica sau terestra, apoi devine la varsta de adult omnivora, hranindu-se atat cu componente vegetale, cat si animale?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1546 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... broastele testoase cu ...

Stiati ca ...  broastele testoase cu tample rosii sunt tot mai cauate de amatori, exportandu-se din America peste 5 milioane de capete anual, indeosebi in Europa si Extremul Orient? Ba mai mult, in unele tari au inceput sa se aclimatizeze chiar in mediul natural de adoptiune. Cresterea acestei specii nu se poate face fara a se avea in vedere indrumarile si sugestiile pe care vi le oferim in acest site, la care se adauga cerintele broastei testoase la un moment dat, in functie de conditiile asigurate.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1547 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... broasca testoasa europeana ...

Stiati ca ...  broasca testoasa europeana este de talie mica spre mijlocie, prezentand varietati cuprinse intre 15 si 25 de centimetri? Formatul corporal este diferit in functie de categoria de varsta, evoluand de la o forma relativ rotunda la tineret, la o forma ovala la materialul adult.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1548 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 384 385 386

387

388 389 390 »
«

»