´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 388

Stiati ca... membrele testoasei europene ...

Stiati ca ...  membrele testoasei europene de apa sunt foarte puternice, in forma de coloana, cu labe puternice si palmate, prevazute cu gheare lungi si puternice, in numar de 5 la membrele anterioare si 4 la cele posterioare?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1549 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... broasca testoasa europeana ...

Stiati ca ...  broasca testoasa europeana este recunoscuta prin faptul ca ghearele sunt unite printr-o membrana interdigitala, care le permite deplasarea usoara in apa?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1550 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... broasca testoasa europeana ...

Stiati ca ...  broasca testoasa europeana are o culoare variabila, cu tesutul de nuanta ce se extinde de la brun pana la negru, pe suprafata careia se gasesc raspandite mici pete sau linii de culoare galbena? Pe regiunea capului, a gatului si a membrelor se gasesc de asemenea pete de culoare galbena.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1551 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... broasca testoasa de ...

Stiati ca ...  broasca testoasa de apa este raspandita pe un areal mare, ce cuprinde Europa, Asia Occidentala si Africa de Nord-Vest? In Romania, ea a fost raspandita pe aproape tot cuprinsul tarii, dar in efective relativ reduse, iar astazi este tot mai putin intalnita. Locurile preferate ale acestei broaste testoasesunt malurile lacurilor cu vegetatie acvatica bogata, precum si zonele mlastinoase, greu de strabatut de alte animale.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1552 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 385 386 387

388

389 390 391 »
«

»