´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 390

Stiati ca... broasca testoasa de ...

Stiati ca ...  broasca testoasa de stepa traieste indeosebi in deserturi nisipoase, stepe si oaze sau in vaile muntilor? Exteriorul este in mare parte dependent de mediul in care traieste. Obisnuit, masculii au greutate corporala mai redusa decat a femelelor de aceeasi varsta.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1557 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... perioada de imperechere ...

Stiati ca ...  perioada de imperechere la broasca testoasa de stepa se caracterizeaza prin lupte violente ce se dau intre masculi, care se desfasoara pe baza unor adevarate strategii de bataie cu ciocniri, loviri frontale sau laterale, impingeri si chiar muscari la nivelul membrelor?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1558 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... broasca testoasa de ...

Stiati ca ...  broasca testoasa de stepa este o specie omnivora, hranindu-se cu plante, flori, fructe, dar si cu insecte, melci si alte animale de talie mica? In prezent, este tot mai mult exportata in numeroase tari ale lumii, insa necesita conditii corespunzatoare, care se pot asigura cel mai bine doar in terarii amenajate in acest scop.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1559 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... broasca testoasa de ...

Stiati ca ...  broasca testoasa de uscat sau Hermann este de talie mijlocie, are circa 4 centimetri la nastere si respectiv 15-30 la varsta de adult?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1560 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 387 388 389

390

391 392 393 »
«

»