´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 41

Stiati ca... Cyanea capillata dupa ...

Stiati ca ...  Cyanea capillata, dupa numele stiintific al speciei, este cea mai mare meduza din lume? Ajunge pana la un corp de 2,5 metri diametru si lungimi ale tentaculelor de pana la 37 metri, meduzele avand 100 de tentacule intepatoare care ii asigura hrana. Avand atat de multe tentacule, meduza isi pierde aspectul transparent specific celorlalte specii, imaginea sa aducand cu aceea a unei coame de leu, de aici venindu-i si numele. Meduzele coama de leu sunt astfel cele mai lungi animale de pe planeta.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 161 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... husky este o ...

Stiati ca ...  husky este o rasa folosita in principal pentru a trage sanii in regiunile nordice? Acesti caini sunt considerati periculosi din cauza instinctului de pradator foarte dezvoltat si de asemenea, sunt cunoscuti si pentru calitatile lor distrugatoare atunci cand se plictisesc.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 162 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... ciobanescul german este ...

Stiati ca ...  ciobanescul german este cunoscut pentru inteligenta, increderea si curajul sau? Totusi, aceasta rasa poate deveni prea protectoare cu familia si teritoriul, ajungand sa atace persoanele straine.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 163 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... ciobanestii Caucazieni sunt ...

Stiati ca ...  ciobanestii Caucazieni sunt, in general, curajosi si ambitiosi? Totusi, daca nu sunt dresati cum trebuie, acesti caini pot prezenta tendinte feroce si pot deveni greu de stapanit. Ciobanestii Caucazieni nu accepta oamenii pe care nu ii cunosc si au o dorinta puternica de a-si apara stapanul.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 164 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 38 39 40

41

42 43 44 »
«

»