´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 418

Stiati ca... un ciobanesc german ...

Stiati ca ...  un ciobanesc german pe nume Capitan a fugit de acasa dupa moartea stapanului sau, Miguel Guzman, in anul 2006, iar peste o saptamana, cand rudele au mers la mormantul lui Miguel, l-au gasit pe Capitan acolo, stand culcat langa mormant si schelalaind? Din acel moment, cainele rareori lasa mormantul stapanului. Interesant este ca niciodata nu a fost dus la cimitir, asa ca este un mister cum a reusit sa gaseasca acest loc.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1669 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... ea mai mare ...

Stiati ca ...  ea mai mare amenintare pentru animale este pierderea habitatului, inclusiv defrisarile? Aproximativ 40% dintre speciile de mamifere sunt compromise din cauza expansiunii umane in habitatele naturale ale animalelor.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1670 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... cel putin 25 ...

Stiati ca ...  cel putin 25% dintre mamiferele care populeaza Pamantul sunt pe cale de disparitie? Lista speciilor amenintate cu disparitia arata ca peste jumatate dintre speciile de mamifere se indreapta catre disparitie, cu precadere primatele care traiesc in Asia. Diavolul tasmanian, mamiferele marine, anumite specii de delfin, dar si aproximativ 366 de specii de amfibieni sunt inclusi pe lista cu un grad ridicat de extinctie.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1671 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... pe coasta Cubei ...

Stiati ca ...  pe coasta Cubei a fost gasita in anul 1937 o broasca testoasa gigant, cu o lungime de 4 m si in varsta de peste 500 de ani, ceea ce presupune ca traia inca de pe vremea cand Columb a descoperit America?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1672 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 415 416 417

418

419 420 421 »
«

»