Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 419

Stiati ca... cel putin 25 ...

Stiati ca ...  cel putin 25% dintre mamiferele care populeaza Pamantul sunt pe cale de disparitie? Lista speciilor amenintate cu disparitia arata ca peste jumatate dintre speciile de mamifere se indreapta catre disparitie, cu precadere primatele care traiesc in Asia. Diavolul tasmanian, mamiferele marine, anumite specii de delfin, dar si aproximativ 366 de specii de amfibieni sunt inclusi pe lista cu un grad ridicat de extinctie.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1673 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... pe coasta Cubei ...

Stiati ca ...  pe coasta Cubei a fost gasita in anul 1937 o broasca testoasa gigant, cu o lungime de 4 m si in varsta de peste 500 de ani, ceea ce presupune ca traia inca de pe vremea cand Columb a descoperit America?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1674 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... cimpanzeii inteleg foarte ...

Stiati ca ...  cimpanzeii inteleg foarte usor limbajul international al semnelor, existand exemplare care, invatate de oameni, pot vorbi cu acestia prin cel putin 200-300 de semne.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1675 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... maimutele din peninsula ...

Stiati ca ...  maimutele din peninsula Malaca au talent de pescar? Ele isi lasa coada in apa si imediat ce s-a prins de aceasta un rac, il scot afara si se ocupa de captura.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1676 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 416 417 418

419

420 421 422 »
«

»