´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 436

Stiati ca... dupa opinia savantilor ...

Stiati ca ...  dupa opinia savantilor chinezi, serpii veninosi sunt ,,seismologi" foarte sensibili? Ei s-au dovedit capabili sa semnalizeze apropierea unui cutremur cu cateva zile inainte de a se produce. Faptul se explica prin marea sensibilitate a reptilelor la schimbarile de temperatura ale solului.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1741 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... in urma razboiului ...

Stiati ca ...  in urma razboiului din nordul Irakului, mai multe sate din regiunea Kurdistan au devenit nelocuibile? Casele abandonate au fost in scurt timp ocupate de noi locatari. Este vorba de cateva mii de serpi veninosi, care au "colonizat" cladirile respective si au dat nastere unui numar impresionant de pui!

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1742 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... in Madagascar Noua ...

Stiati ca ...  in Madagascar, Noua Zeelanda si Polinezia traieste ,,Cainele Zburator", un liliac urias care se hraneste cu fructe exotice?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1743 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... undeva intr-o rezervatie ...

Stiati ca ...  undeva intr-o rezervatie din nord-estul statului Carolina, mai traiesc in salbaticie doar 100 de lupi rosii (Canis lupus rufus), in timp ce un numar de aproximativ 150 de exemplare este detinut de gradinile zoologice americane? Lupul rosu este un carnivor mai mic decat lupul cenusiu, dar mai mare decat coiotul. Acesta a reusit sa supravietuiasca glaciatiunilor din Pleistocen, pentru a-si vedea existenta pusa in pericol de catre oamenii zilelor noastre, din cauza vanatorii irationale si a distrugerii habitatelor.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1744 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 433 434 435

436

437 438 439 »
«

»