´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 436

Stiati ca... in India vaca ...

Stiati ca ...  in India, vaca este considerata un animal sacru? In capitala tarii, New Delhi, 100 de oameni au fost angajati special pentru a se ocupa de supravegherea celor aproximativ 40.000 de vaci care se plimba pe strazi. In aceasta tara exista chiar si "case de odihna" pentru vacile batrine. Cuplurile din India care isi doresc un copil isi soptesc dorinta la urechea unei... vaci! Din acel moment, nu le mai ramane decat sa spere ca vaca le va purta noroc!

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1741 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... ouale de bibilica ...

Stiati ca ...  ouale de bibilica sunt mai hranitoare decat cele de gaina, iar din cauza cojii lor deosebit de tari ele se pot pastra bune de mancat aproape un an de zile?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1742 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... in prezent mai ...

Stiati ca ...  in prezent, mai traiesc in captivitate doar 83 de exemplare ale Crocodilului filipinez (Crocodylus mindorensis)? Acesta este o specie de crocodil adaptata traiului in apele dulci ale raurilor si lacurilor din Filipine. Cu toate ca se afla sub protectia legilor din Filipine, crocodilii au avut de suferit din cauza activitatilor umane si a pescuitului cu dinamita.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1743 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... vulturii cei mai ...

Stiati ca ...  vulturii cei mai mari din zilele noastre, condorii, pot zbura la altitudini de peste 7.000 metri, deseori periclitand chiar rutele aeriene? Ei sunt de doua ori mai mari decat "Pasarile rinocer", care sunt originare din Africa si Asia de Sud si a caror obicei este sa atace avioanele ce zboara la o inaltime medie.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1744 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 433 434 435

436

437 438 439 »
«

»