Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 438

Stiati ca... in noiembrie 1961 ...

Stiati ca ...  in noiembrie 1961, asupra capitalei Pakistanului s-a abatut un nor imens de lacuste avand 16 km lungime si 7 km latime? In decurs de 7 ore, in oras nu mai exista nici macar o frunza sau un fir de iarba.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1749 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... in Oceanul Indian ...

Stiati ca ...  in Oceanul Indian traieste o scoica de mari dimensiuni denumita Tridacna Gigas, care de obicei, sta la mica adancime pe bancurile de corali si, deoarece valvele ei sunt enorme, populatia bastinasa le foloseste drept . . . albii?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1750 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... daca ar trai ...

Stiati ca ...  daca ar trai toti descendentii unei singure muste, doar in cinci luni de zile numarul lor ar fi de 7.600. 000.000 indivizi?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1751 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... in fiecare an ...

Stiati ca ...  in fiecare an, in Spania si Mexic, cu ocazia sarbatorii de San Anton - protectorul animalelor, iti poti binecuvanta animalul preferat? In aceasta zi, mii de oameni se duc la biserica insotiti de animalul lor de companie. Unele animale sunt impodobite cu flori si fundite, iar in zonele rurale din Mexic fermierii cer binecuvantarea preotului inclusiv pentru viermi si insecte, cu speranta ca acesti daunatori nu le vor mai distruge recoltele.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1752 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 435 436 437

438

439 440 441 »
«

»