´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 475

Stiati ca... din cauza marimi ...

Stiati ca ...  din cauza marimi sale cuscusul (70 cm) este este deseori confundat cu o maimuta? Rareori in graba, are putini inamici deoarece traieste in varful arborilor din sud estul Australiei. Daca este amenintat, loveste cu labele din fata, latra puternic, punand de obicei intrusul pe fuga. Speranta de viata a cuscus-ului este de pana la 11 ani.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1897 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... crocodilul este cea ...

Stiati ca ...  crocodilul este cea mai vocala dintre toate reptilele, exista 23 de specii de crocodili. Crocodilul de Nil creste pana la 6m lungime? In captivitate crocodilii par a avea capul mai lat un posibli indiciu al unui stil de viata mai sedentar.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1898 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... animalul denumit caribu ...

Stiati ca ...  animalul denumit caribu este mare, salbatic, animal din familia elanului, cantarind pana la 300 kg, poate fi gasit peste linia arborilor in America de Nord si Groenlanda? Caribu, inrudit cu renul, are o blana unica ce opreste aerul oferindu-le o acoperire excelenta. Aceasta blana il mentine de asemenea la suprafata, plutitor, in apa.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1899 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... delfinii se numara ...

Stiati ca ...  delfinii se numara printre cele mai inteligente animale, unele specii avand raportul dintre masa creierului si masa corpului la fel cu cel al oamenilor? Inca de la inceputurile navigatiei, au fost subiect de arta, literatura, si mit.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1900 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 472 473 474

475

476 477 478 »
«

»