´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 477

Stiati ca... crocodilul este cea ...

Stiati ca ...  crocodilul este cea mai vocala dintre toate reptilele, exista 23 de specii de crocodili. Crocodilul de Nil creste pana la 6m lungime? In captivitate crocodilii par a avea capul mai lat un posibli indiciu al unui stil de viata mai sedentar.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1905 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... animalul denumit caribu ...

Stiati ca ...  animalul denumit caribu este mare, salbatic, animal din familia elanului, cantarind pana la 300 kg, poate fi gasit peste linia arborilor in America de Nord si Groenlanda? Caribu, inrudit cu renul, are o blana unica ce opreste aerul oferindu-le o acoperire excelenta. Aceasta blana il mentine de asemenea la suprafata, plutitor, in apa.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1906 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... delfinii se numara ...

Stiati ca ...  delfinii se numara printre cele mai inteligente animale, unele specii avand raportul dintre masa creierului si masa corpului la fel cu cel al oamenilor? Inca de la inceputurile navigatiei, au fost subiect de arta, literatura, si mit.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1907 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... prima expozitie de ...

Stiati ca ...  prima expozitie de pui a fost tinuta in Statele Unite la 14 Noiembrie 1849? Au fost prezenti 219 expozanti, 1023 pasari si peste 10.000 de vizitatori?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 1908 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 474 475 476

477

478 479 480 »
«

»