´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 49

Stiati ca... vulpea polara este ...

Stiati ca ...  vulpea polara este un animal nomad? Se muta din loc in loc in cautarea hranei. In perioada verii traieste in grupuri care sunt alcatuite in mare parte din masculi si cateva femele care isi aduc puii.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 193 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... vulpea polara se ...

Stiati ca ...  vulpea polara se foloseste de anumite sunete pentru a comunica cu celelalte vulpi? Acestea pot varia de la urlete zgomotoase (daca distanta e mare) pana la sunete ascutite (atunci cand trebuie sa avertizeze puii in caz de pericol).

Curiozitati: Curiozitatea numarul 194 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... vulpea polara ajunge ...

Stiati ca ...  vulpea polara ajunge la maturitate se*uala cand implineste 10 luni? Tinde sa fie activa din punct de vedere se*ual la inceputul lunii martie si ramane astfel pana la inceputul lunii aprilie. Masculii si femelele au grija de puii lor. Acestia sunt crescuti in pesteri mari si, in timp ce masculii tineri sunt cunoscuti pentru faptul ca pleaca dupa un timp, femelele tind sa ramana alaturi de familie.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 195 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... vulpea polara poate ...

Stiati ca ...  vulpea polara poate fugi cu o viteza de pana la 48 km/h? Este cunoscuta si pentru faptul ca stie sa alunece pe gheata.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 196 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 46 47 48

49

50 51 52 »
«

»