´╗┐

Stiati ca ... animale si insecte

curiozitati despre animale si insecte - pagina 508

Stiati ca... cimpanzeul este maimuta ...

Stiati ca ...  cimpanzeul este maimuta cea mai inteligenta, fiind favoritul studiilor asupra capacitatilor intelectuale, precum si al gradinilor zoologice? Majoritatea cimpanzeilor traiesc in muntii si padurile din Africa, hranindu-se cu fructe, plante, deseori cu pui de mistreti sau puii altor mici animale si, ocazional, cu termite. Cimpanzeii inteleg foarte usor limbajul international al semnelor, existand exemplare care, invatate de oameni, pot vorbi cu acestia prin cel putin 200-300 de semne.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 2029 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... in satele din ...

Stiati ca ...  in satele din nord-estul Indiei locuitorii folosesc o metoda originara pentru a alunga elefantii salbatici care produc pagube mari si ataca oamenii? Ei fac garduri din franghii pe care le ung cu cel mai "iute" dintre ardeii iuti. Aceeasi ardei sunt foositi si in compozitia unor fumigene.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 2030 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... fosila unui cleste ...

Stiati ca ...  fosila unui cleste provenit de la un scorpion marin preistoric, un adevarat monstru ce ajungea pana la dimensiunea de 2,5 metri, a fost descoperita in Germania? Varsta esimata este 390 de milioane de ani. Clestele are lungimea de 46 de cm, in acest fel s-a aproximat ca scorpionul ar fi avut o lungin\me de 2,5 m.

Curiozitati: Curiozitatea numarul 2031 din categoria stiati ca... animale si insecte

Stiati ca... laptele de camila ...

Stiati ca ...  laptele de camila nu se strica pentru ca este adaptat la caldura desertului?

Curiozitati: Curiozitatea numarul 2032 din categoria stiati ca... animale si insecte

« 505 506 507

508

509 510 511 »
«

»